Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai - (gone Tuesday)


Upeaa Uutta Vuotta rakkaat lukijat!

Aloitetaan vuosi muistelemalla menneitä. Ja päivän myöhässä aikataulusta (erinomainen aloitus vuodelle siis)! Vuoden ensimmäiset postaukset blogihistorian ajalta esittäytyvät tässä:

2016

Vuoden 2016 eka resepti oli omenainen siideribroileri. Kuten kuvasta ehkä näkyy, kastike saostui aavistuksen liikaa, mutta omenan maku toimi broilerin kyljessä hyvin. Tänäkin vuonna aloitimme vuoden muuten perunamuusilla, nyt kyljessä tosin lihamureketta. Vuosi on jotenkin tosi kiva aloittaa kunnon kotiruoalla, sellaisella lohtuversiolla. Ja perunamuusillahan ei voi saada kuin hyvän startin tulevaan vuoteen.

Ohje täällä.

2015

Tammikuussa 2015 kokeilin heti anoppilassa jouluna saamaamme peltilihapiirakkaa. Anopin parempi lihapiirakkapelti veikin kielen mennessään ja teimme tätä heti seuraavana jouluna aatonaaton iltapaksi. Tästä jouluperinne myös meille, kiitos. Tänä jouluna peltilihis jäi väliin, kun kyläilimme muualla, mutta seuraavana kotijouluna on taas lihapiirakan aika. Ja toki aiemminkin, tämä maistuu läpi vuoden!

Ohje täällä.

2014

Tässä on luotto-ohjeeni joka kerta, kun makaronilaatikkoa teen. Ja se on nykyään muuten aika usein (mikä siinä on että makaronilaatikko uppoaa jokaiseen muksuun kuin veitsi voihin). Vähän parempi makaronilaatikko sisältää vähän tuorejuustoa ja vähän tomaattia sekä persiljaa, siksi se on siis vähän parempi. Pikkukokin feivörit-ruoka!

Ohje täällä.

2013

Aurahyrrät valmistuivat muutama vuosi takaperin jouluglögeille. Aurajuuston suurena ystävänä nämä veivät kieleni mennessään, eikä voitaikina tietenkään yhtään pahentanut asiaa. Helppo naposteluvinkki, joka on varioitavissa vaikka vuohenjuustolla, fetajuustolla tai briellä!

Ohje täällä.

2012

Halloumi-parmankinkkubruchettojen ohje on loppuvuodesta 2011. Näistä vinkkasin viime postauksessakin uuden vuoden naposteluvinkkien yhteydessä. Tein näitä juuri äskettäin meidän uudenvuoden juhliin alkupalaksi, maistuivat lohicevichen rinnalla tapaspaloina erinomaisesti! Suolainen halloumi, paprika ja parmankinkku toimivat mielettömän hyvin yhteen, juusto pehmenee uunissa ihanasti ja kinkku rapsakoituu hieman reunoilta.

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus