Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


Vierähtipä aikaa viimeisestä muistelumaanantaista!
On siis korkea aika tehdä taas kurkistus blogiarkistoihin tällä päivämäärällä:

2015

The banaanipannarit. Lähes legendaksi muodostuneet banaanilätyt, joiden ainesosaluettelo on harvinaisen lyhyt. Banaani ja kananmuna. Minä lisäsin omiini vielä kaurahiutaleita, mutta onnistuvat pelkästään noilla kahdella ensimmäiselläkin. Uskomattoman hyviä ja helposti valmistuvia. Miksen tee näitä useammin, ihmettelen ma?!

Ohje täällä.

2014

Pari vuotta on ehtinyt vierähtää pikkukokin ristiäisistä. Niin ihanat juhlat ja niin pieni juhlittava, josta nyt on kasvanut iloinen ja touhukas kaksivuotias. <3 Melkein meinaa jo unohtaa, millainen vauva meillä ihan hetki sitten vielä oli. Kastejuhlan tarjottavat olivat esittelyssä tässä postauksessa ja sen jälkeen tarkempia reseptejä löytyy ainakin suklaa- ja kardemummakuppikakuista, marjatriflesta ja hyydytetystä kinkkuvoileipäkakusta.

Juttu täällä.

2013

Pastoja on valmistunut blogivuosien aikana aikamoinen kasa. Melko simppeleitä (mutta maukkaita) kaikki, kuten tämä herne-mozzarellapasta. Kuvasta päätellen herneiden määrä on ollut ainakin kohdillaan tässä pastassa...

Ohje täällä.

2012

Ihanan värikäs salaatti, joka on jäänyt itseltäni ihan unholaan! Broileri-pastasalaatti, joukossa sitruunapestoa, fetaa ja kasviksia. Taitaa mennä pitkästä aikaa uudelleenvalmistukseen meidän keittiössä, sen verran herkullisen näköistä.

Ohje täällä.

2011

Ja viimeisenä muttei vähäisempänä iki-ihana Välimeren focaccia, jonka ohjetta olen jakanut näinä vuosina useampaankin kertaan, mutta joka ei vaan petä koskaan. Kuva ei tee yhtään oikeutta tälle herkulle, joka saa aina ja joka kerta kehuja maistajiltaan. Sitä on tehty lähestulkoon jokaiseen perhejuhlaamme (mm. aikaisemmin mainittuihin pikkukokin ristiäisiin). Luotto-ohje isolla L:llä.

Resepti täällä.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Minä sain vasta ihan äskettäin aikaiseksi tehtyä noita banaanilettuja ja itse kans tykkäsin kovin, etenkin kun ne paistoi kunnolla niin niihin tuli ihan normaalin letun maku. Nam!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti kunnolla pitää paistaa ettei jää liian mössöiseksi. Ne on kyllä huippuhyviä!!

      Poista

Follow @hellajahoukutus