Vierähtipä aikaa viimeisestä muistelumaanantaista!
On siis korkea aika tehdä taas kurkistus blogiarkistoihin tällä päivämäärällä:
On siis korkea aika tehdä taas kurkistus blogiarkistoihin tällä päivämäärällä:
2015
The banaanipannarit. Lähes legendaksi muodostuneet banaanilätyt, joiden ainesosaluettelo on harvinaisen lyhyt. Banaani ja kananmuna. Minä lisäsin omiini vielä kaurahiutaleita, mutta onnistuvat pelkästään noilla kahdella ensimmäiselläkin. Uskomattoman hyviä ja helposti valmistuvia. Miksen tee näitä useammin, ihmettelen ma?!
Ohje täällä.
2014
Pari vuotta on ehtinyt vierähtää pikkukokin ristiäisistä. Niin ihanat juhlat ja niin pieni juhlittava, josta nyt on kasvanut iloinen ja touhukas kaksivuotias. <3 Melkein meinaa jo unohtaa, millainen vauva meillä ihan hetki sitten vielä oli. Kastejuhlan tarjottavat olivat esittelyssä tässä postauksessa ja sen jälkeen tarkempia reseptejä löytyy ainakin suklaa- ja kardemummakuppikakuista, marjatriflesta ja hyydytetystä kinkkuvoileipäkakusta.
Juttu täällä.
2013
Pastoja on valmistunut blogivuosien aikana aikamoinen kasa. Melko simppeleitä (mutta maukkaita) kaikki, kuten tämä herne-mozzarellapasta. Kuvasta päätellen herneiden määrä on ollut ainakin kohdillaan tässä pastassa...
Ohje täällä.
2012
Ihanan värikäs salaatti, joka on jäänyt itseltäni ihan unholaan! Broileri-pastasalaatti, joukossa sitruunapestoa, fetaa ja kasviksia. Taitaa mennä pitkästä aikaa uudelleenvalmistukseen meidän keittiössä, sen verran herkullisen näköistä.
Ohje täällä.
2011
Ja viimeisenä muttei vähäisempänä iki-ihana Välimeren focaccia, jonka ohjetta olen jakanut näinä vuosina useampaankin kertaan, mutta joka ei vaan petä koskaan. Kuva ei tee yhtään oikeutta tälle herkulle, joka saa aina ja joka kerta kehuja maistajiltaan. Sitä on tehty lähestulkoon jokaiseen perhejuhlaamme (mm. aikaisemmin mainittuihin pikkukokin ristiäisiin). Luotto-ohje isolla L:llä.
Resepti täällä.
Minä sain vasta ihan äskettäin aikaiseksi tehtyä noita banaanilettuja ja itse kans tykkäsin kovin, etenkin kun ne paistoi kunnolla niin niihin tuli ihan normaalin letun maku. Nam!!
VastaaPoistaJoo ehdottomasti kunnolla pitää paistaa ettei jää liian mössöiseksi. Ne on kyllä huippuhyviä!!
Poista