Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Uusi logo blogissa!


Huomasitkin ehkä jo, että blogini banneri eli otsikkokuva on muuttunut. Nyt siinä komeilee ihka oikea logo! Hellan ja houkutuksen historian ensimmäinen. Olen muutoksesta ja uudesta ilmeestä hurjan iloinen ja ylpeä. Oma logo blogille on ollut haaveenani pitkään sillä entiset otsikkobannerit ovat olleet minun itseni kyhäämiä ja enemmän tai vähemmän alkeellisia. En ole mikään designer, joten aikaisemmat otsikkokuvat olen tehnyt ihan perus kuvankäsittelyohjelmalla lisäämällä Hella & houkutus -tekstin kuvan päälle ja rajaamalla kuvan blogin otsikkokenttään sopivaksi. Erilaisia fontteja olen joskus ladannut netistä, kun koneen omat fontit ovat tuntuneet vähän tylsiltä ja nähdyiltä.

Mutta nyt, tsadaa, oma blogilogo! Miten hienoa!!


Logon tilasin Etsystä, jossa erilaisia logoja ja suunnittelijoita olikin pilvin pimein. Valinta oli ihan kauhean vaikeaa ja kesti kaksi pitkää iltaa, mutta olen lopputulokseen supertyytyväinen. Vielä kaipailen logoon ehkä jotain pientä ruokaviittausta - haarukkaa, lusikkaa, vispilää tai muuta vastaavaa vaikka tuohon ruokablogi-sanan alle. Katsotaan, saanko sellaisen viimeistelyn tässä vielä tehtyä...

Seuraavana haavelistalla olisi koko blogipohjan uudistaminen. Tätä vanhaa pohjaa en jostain syystä pääse enää kunnolla muokkaamaan, joten kaikki joskus aikoja sitten valitut fontit, värit ynnä muut ovat ja pysyvät. Koska en myöskään ole mikään koodaaja, odotan vähän kauhulla tulevaa operaatiota. Blogipohjiakin löytyy valmiina tuolta Etsystä. Kuinkahan monta iltaa siinä menee, kun sellaisen valitsen ja saan vielä tänne siirrettyä ja toimintakuntoiseksi?

Taitaa vaatia pitkää pinnaa, lapsivapaata viikonloppua ja paria lasia viiniä...

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Follow @hellajahoukutus