Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2015:

Vuosi sitten meillä pyöräyteltiin soseita oikein olan takaa. Tuolloin 9-kuukautinen pikkukokki oli jo kova syömään, kuten on tänäkin päivänä. Nykyään lähes ruoka kuin ruoka uppoaa hyvällä ruokahalulla ja varmoin lusikkaottein suuhun. Päivähoidossa neitonen hihkuu kuulemma äänekkäästi innosta, kun ruokakärry työnnetään esille. Äitinsä tytär.

Kolme soseideaa vauvalle sisältävät ohjeet bataatti-kvinoasoseeseen, herne-kesäkurpitsasoseeseen sekä jauheliha-tomaattikeittoon.

Soseohjeet täällä.

2014:

Tämä aamiaispizzan kuva pysäyttää aina. Voiko herkullisempaa starttia päivään olla! Harmikseni meillä ei nykyään ole aamuisin juuri aikaa tai tarmoa pizzojen tekemiseen, mutta joku sunnuntaiaamu vielä skarppaan ja teen tätä uudelleen. Kaunis kuva ja ihana pizza.

Ohje täällä.


2013:

Juustotikut ovat ihan älyttömän helppoa ja yksinkertaista illanistujaisten tarjottavaa. Vähän jotain uutta ja erilaista (ja lähes itsetehtyä), jos pientä naposteltavaa kaipaa. Näitä on helppo dippailla eri sooseihin ja kastikkeisiin tai mussuttaa sellaisenaan. Taidankin väsätä erän ensi viikonloppuna lauantai-illan ratoksi.

Ohje täällä.


2012:

Saattaapi muuten olla, että jo seuraavassa muistelumaanantaissa on koottuna jopa viisi ohjetta aikaisemmilta vuosilta. Toukokuussa blogi nimittäin täyttää hurjat 5 vuotta! Nyt kuitenkin viimoinen ohje tällä erää on vuodelta 2012, jolloin taiteilin tämän mansikka-suklaamoussekakun apukokin synttäreille. En yleensä ole mikään perinteisten kermatäytekakkujen väsääjä, sillä onnistun jotenkin aina sössimään niiden kanssa. Pohja ei nouse tarpeeksi, jotta sen saisi leikattua useampaan kerrokseen, täyte jää vetiseksi ja kuorrute... no siinähän sitä vasta pelkokerrointa riittää! Trendikkäät nakukakut saattaisivatkin olla enemmän minun heiniä, niin ei tarvitsisi jännittää kuorrutteiden kanssa.

Tämä kakkunen suklaakuorrutteineen taisi kuitenkin onnistua ihan kohtalaisesti. Uskaltaisinkohan kokeilla joskus uudestaan?

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus