Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai-


2015:

Olemme varsinainen jauhelihaperhe eli joka viikko syödään jauhelihaa ja useasti. Viime vuonna kokeilin tehdä jotain vähän erilaista jauhelihasta ja tämä jauhelihaspaghetti kiinalaisittain olikin varsin onnistunut kokeilu. Olemme tehneet sita muutamaankin otteeseen tämän jälkeen. Soija, chili, seesamiöljy, inkivääri ja valkosipuli maustavat kivasti jauhelihaa ja nuudeleita. Pikkukokillekin voisi kokeilla tarjota hieman keveämmin maustettuna.

Ohje täällä.

2014:

Olen niiiiin onnellinen, että lähdin aikanani kokeilemaan cheddarkastikkeen tekemistä itse! Valmiit cheddarsulatejuustoviipaleet sulavat maidon joukkoon helposti, ja kastike on dippailuun ja texmexruokiin aivan täydellinen. Yksi apukokin lemppareista!

Ohje täällä.

2013:

Kolmen vuoden takaa piti reseptiä hakea muutaman päivän heitolla, sillä blogissa näytti olevan kaiken maailman muuta juttua näiltä päiviltä (mm. pakkasmarjavaraston tyrehtymisestä ja Ikean reissusta). Lähin resepti oli tomaattinen jauhelihakeitto, mikä ilahduttaa kyllä suuresti, sillä tämä on myös yksi ihan suosikkiresepteistämme. Erityisesti näin talviaikaan jauhelihakeittoa tulee tehtyä ja nautittua mielellään (onhan siinä sitä jauhelihaakin, huippua!).

Ohje täällä.

2012:

Eikä suosikkiraaka-aineestamme päästä näköjään eroon tässä viimeisessäkään reseptissä! Neljä vuotta sitten lähin resepti oli täytetyt paprikat, jossa täytteenä komeilee tosiaan tuo iki-ihana jauheliha. Jeee-e! Kuva on kamala, rosoinen ja pimeä (tsekkaa myös kyseisen postauksen muut käytetyt kuvaefektit), mutta ruoka oikein toimiva. Apukokki toivoo tätä aina aika-ajoin ja toki olemme kokeilleet paprikoissa muitakin täytteitä jauhelihan lisäksi. :)

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Oi miten hyvä idea tehdä tällainen muistelupostaus! Ja ruoatkin näyttävät herkullisilta, meilläkin kuluu aika paljon jauhelihaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hyvä ja helppo idea tällaiselle pienen lapsen työssäkäyvälle äiti-bloggaajalle, joka potee huonoa omatuntoa kun ei kerkeä kokkaamaan ja bloggaamaan :) Kerran-kaksi kuussa muistellaan aikaisempien vuosien reseptejä kyseisellä päivämäärällä, kiva jos tykkäät ideasta ja ruoista!

   Poista
 2. Tuo nuudelijuttu menee meilläkin kokeiluun. Nyt kun löysin kaupasta riisinuudelia, jota saan itsekin syödä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, ollaan tykätty siitä kyllä tosi paljon! Onko sulla joku gluteenijuttu vai mikä ainesosa riisinuudeleissa ei sovi?

   Poista
 3. Tänään tehtiin tomaattista chili jauhelihakeittoa, tosi hyvää, voisi soveltaa varmaan myös nskkikeittoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäsitte! Oikein hyvin sopii myös nakit tähän soppaan, hyvä idea :)

   Poista

Follow @hellajahoukutus