Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


Huomasinpa tässä, että viimeisestä muistelumaanantaista on kulunut jo tovi jos toinenkin. Korjataan asia näin viimeisen marrasmaanantain kunniaksi ja esittelyyn siis reseptejä viime vuosilta marras-joulukuun vaihteesta.

2014:
Äitiyslomani lounaspelastus oli pasta pinaatilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla. Tein tätä helppoa ja herkullista pastaa useammankin kerran kotona ollessani ja teen edelleen. Se valmistuu ihan hujauksessa ja on superhyvää. Ei tästä muuta voi sanoa, kokeile jos et vielä ole tehnyt!

Ohje täällä.

2013:
Näistä rommirusina-rahkapullista tulee ensimmäisenä mieleen raskauspahoinvointi. Kuten tulee kaikista marras-joulukuussa 2013 postaamistani blogiresepteistä. En varsinaisesti edes kärsinyt kovin ihmeellisestä raskauspahoinvoinnista, vain pienestä etomisen tunteesta raskauden ensimmäisten viikkojen aikana. Mutta se oli ilmeisesti riittävästi, sillä lukiessani blogijuttujani noilta ajoilta, tulee sellainen pieni kuvotuksen olo heti mieleen. Ei tee yhtään mieli kyseisiä ruokia. Vieläkään.

Niin ja siis tarkennuksena, pullissa itsessään ei ole mitään vikaa, ne ovat oikein herkullisia. Tiedän, sillä olen tehnyt ja syönyt näitä myös ennen raskautta. :)

Ohje täällä.

2012:

Kolme vuotta sitten apukokki sai parhaan joulukalenterin ikinä. 24 erilaista erikoisolutta. Pitäisiköhän itsellekin kehittää joku tällainen aikuisten joulukalenteri vielä tälle vuodelle? Nyt meiltä löytyy partiolaisten ja Veikkauksen joulukalenterit, kivojahan tiestysti nekin! :)

2011:

Löysin kuvanmuokkausohjelmat joulukuussa 2011. Marraskuussa 2011 en sellaista vielä omistanut, kuten kuvasta saattaa huomata. Tomaatti-vuohenjuustokeitto kera pesto-vuohenjuustoleipien olisi varmasti näyttänyt aika paljon herkullisemmalta, kun kuvaa olisi muokattu himpun verran valoisammaksi. Keitto ja leivät olivat epäilemättä oikein maukkaita, mutta minua tämä kuva ei kyllä yhtään houkuttele testaamaan kyseistä reseptiä. Eli kyllä nuo kuvanmuokkausohjelmat ovat vaan meidän ruokabloggaajien pelastus, ainakin näin pimeään talviaikaan.

Ohje täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus