Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2014:

Vuosi sitten tein ensimmäisen kampanjayhteistyöni Blogiringin kanssa. Sain testattavakseni Meiran mausteita ja käytin Meiran intialaista mausteseosta tähän bataatti-kikhernecurryyn, jonka kaveriksi tein kookosriisiä ja jugurttikastiketta. Muistan jännittäneeni ihan hirveästi tämän reseptin ja postauksen tekemistä, sillä onhan ensimmäinen kaupallinen yhteistyö iso juttu! Kuviin en ollut ihan täysin tyytyväinen, vaikka niistä valoisia ja värikkäitä tulikin, mutta reseptistä kyllä tykkäsin. Intialainen mausteseos löytyy edelleen meiltä ja hyvä ja helppokäyttöinen mauste onkin.

Ohje täällä.

2013:

Voi apua, muistan hyvin nämä mehujäät! Olin suunnitellut, että tehtailen kasan erilaisia, herkullisia mehujäitä blogiin, teen oikein sellaisen kesäisen mehujääsarjapostauksen, ai että! Mutta sitten kävi vanhanaikaisesti enkä löytänyt mehujäämuotteja mistään. Kesä meni ja mehujääinnostus siinä samassa. Postaus venyi lokakuulle. Nämä mansikkajuustokakku-mehujäät jäivät ensimmäisiksi ja viimeisiksi mehujäiksi, joita tein. Jos vaikka ensi kesänä kaivaisi nämä pitkään etsityt muotit uudestaan käyttöön ja tekisi seuraavat. Vaikka jotkut vähän raikkaammat ja mehuisammat.

Ohje täällä.

2012:

Tämä mustaherukkakakku oli muuten aivan superhyvä! Sen kaveriksi tein Spanish Coffee -juomia ja tarjosin kylään tulleelle kaverille. Kuva nyt on vähän tärähtänyt, keltainen ja kökkö, mutta sen siitä saa kun kuvailee pimeällä keittiön lampun hohteessa. Samalla reseptillä siis menisin edelleen, mutta kuvan houkuttelevuuteen kiinnittäisin näin muutaman ruokakuvausvuoden jälkeen enemmän huomiota.

Ohje täällä.

2011:

Hei, en kestä näiden kanelimuffinsien muotoa! Tähän kohtaan sellanen nauruitkevä hymiö tai vaikka kaksi!! Aivan mahtavat, mitenköhän ihmeessä nämä onkin kohonneet keskeltä näin eriskummallisesti. Tällaisia nännimuffinseja siis nelisen vuotta sitten, tosi hyviä nämä kuitenkin olivat, vaikka hassuilta näyttävätkin.

Ohje täällä.
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Follow @hellajahoukutus