Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Pestomarinoitu broileri ja maissiriisiBroileri on meillä jokaviikkoista arkiruokaa ja tästä syystä se alkaa aina joskus vähän kyllästyttämään. Broileria uunissa, broileria wokissa, broileria kastikkeessa, broileria vaikkasunmissä. Sinänsä pidän kovasti kevyen broilerinlihan mausta, mutta siihen täytyy keksiä variaatioita aina välillä. Onneksi broileri toimiikin vaikka minkälaisissa ruoissa, ja sitä voi myös maustaa lähestulkoon millä mausteilla vaan. Helppo ja kiitollinen ruoka-aines siis.

Tämä broileriannos ei missään nimessä ole siitä innovatiivisimmasta päästä, mutta oikein toimiva perus arkiruoka. Valmistuu nopeasti ja on maukas. Arki-ilta pelastettu.

Pestobroileri ja maissiriisi

kahdelle

2 broilerin fileetä
suolaa
mustapippuria
2-3 rkl punaista pestoa
parsakaalia (tuore tai pakaste)

4 dl vettä
2 dl riisiä
puolikas sitruuna 
100 g pakastemaissia

Mausta broilerin fileet ensin suolalla ja pippurilla. Laita ne tämän jälkeen pestoon marinoitumaan vähintään puoleksi tunniksi. Pidempäänkin saa olla, mutta koska kyseessä on nopea arkisafka, ei pitkä marinointi ole välttämätöntä. Hätätapauksessa jätä koko marinointi väliin ja iske pestolla kuorrutetut broilerit suoraan uuniin.

Laita fileet ja parsakaalien nuput uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Voit lorauttaa hieman oliiviöljyä broilerien ja parsakaalien päälle ennen paistamista.

Keitä riisi. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää riisit sekä puolikas pesty sitruuna. Anna riisin kypsyä. Lisää maissit vasta pari minuuttia ennen riisien valmistumista kattilaan. Sekoita, poista sitruunan puolikas ja purista halutessasi sitruunan mahut riisien joukkoon.

Kokoa annos ja syö maha täyteen! :)
QuickEdit
Mona
1 Comments
Share :

1 kommentti:

Follow @hellajahoukutus