Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Nopea broileri-kukkakaalicurry



Saattaa olla, että viikonloppuna haluat tehdä muutakin kuin roikkua keittiössä. Kuten vaikka ulkoilla aurinkoisessa kevätsäässä. Kierrellä kaupoissa. Kyläillä. Lukea kesken jäänyttä romaania. Tai ihan vaan makoilla ja nauttia elämästä. :)

Tällaisena viikonloppuna pitää ruoan valmistua nopeasti ilman turhaa puurtamista. Broileri-kukkakaalicurry sopii vaivattomaan viikonloppuruokailuun, sillä se valmistuu noin vartissa, sitä voi tehdä isommankin satsin kerralla ja se maistuu juuri niin tuliselta kuin itse haluat. Ja täyttää varmasti vatsan. Tulisuutta voi säädellä valitun currytahnan laadulla ja määrällä. Käytin itse eräästä Kallion aasialaisesta ruokakaupasta hankittua vihreää currytahnaa, joka oli hyvää ja melkoisen tulista. Meitä herkkäsuisempia pehmentää tässä curryssa käytettävät ruokakerma sekä turkkilainen jugurtti. Niidenkin määrää voit toki säädellä oman mieltymyksesi mukaan.

Leppoisaa viikonloppua!

Nopea broileri-kukkakaalicurry

3-4 annosta

1 pieni sipuli tai puolikas iso
3 valkosipulinkynttä
1 pieni kukkakaali
öljyä
300 g broilerin suikaleita
currytahnaa (maun mukaan, 1-3 rkl)
1 kanaliemikuutio
1,5 dl vettä
2 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
2 dl turkkilaista jogurttia
tuoretta korianteria

Silppua sipuli ja valkosipuli. Pese ja paloittele kukkakaali suuhun sopiviksi paloiksi. Kuullota sipuleita keskilämpöisellä pannulla tilkassa öljyä ja lisää sitten broilerit. Paista hetki ja lisää joukkoon myös kukkakaalit. Sekoittele.

Lisää pannulle currytahna, kanaliemikuutio, vesi ja ruokakerma. Anna kiehua pienellä lämmöllä muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää ennen tarjoilua pari ruokalusikallista turkkilaista jugurttia sekä tuoretta korianteria. Laita loput jugurtista sekä korianterista tarjolle pöytään.

Tarjoile curry riisin kera.
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Follow @hellajahoukutus