Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Joulumyyjäiset


Naantalissa pidettiin viime sunnuntaina joulumyyjäiset. Vanhan maalaistalon tiloissa oli kirpputorihenkisesti erilaisia ihania käsitöitä ja sisustustavaroita myynnissä. Pihapiirissä sijainnut sisutuspuoti täydensi jouluista markkinatunnelmaa. Sisustuspuodin valikoima oli aivan ihastuttava - olisin voinut napata mukaan vaikka mitä ihanuuksia! Tyydyin tällä kertaa kuitenkin vain ihastelemaan kauniita tavaroita, äidille mukaan tarttui kirpputorimyyjäisistä vähän jouluista narua sekä kaunis tyynyliina.

Pihapiirissä majaili myös kaunis valkoinen kissa, joka kävi kehräämässä lähes jokaisen vastaantulijan säärissä. Lisäksi tilalta löytyi pari heiniä maiskuttelevaa lammasta ja aitauksesta mustia pikku-poneja. Nekin mussuttelivat tyytyväisinä heinänkorsia, joita lapset kävivät niille innokkaasti syöttämässä.


Neljä päivää 1. adventtiin. Kai sitä pitää pikkuhiljaa alkaa oikeasti uskomaan, että joulu on tulossa. Kotona ei ole joulua vielä näkynyt muuten kuin muutamin kynttilöin. Joululahjaostoksetkin ovat vielä aivan alkutekijöissä. Mutta kyllä se siitä, taidan ensi hätään kiehauttaa kupin kuumaa glögiä ja miettiä niitä joulusiivouksia vasta sen jälkeen...
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! Kuvaajalla oli helppoa, kun oli niin kaunis ympäristö, että sen kun räpsi menemään :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus