Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Prinsessan omenarahkaherkkuBloggari vietti eilen syntymäpäiviä. Oikein tasavuosia.

Vaikka ennen juhlapäivää koinkin aikamoista kolmenkympin kriisiä, tuli varsinaisella h-hetkellä lopulta ihana levollisuus. Että tämä on hyvä ikä siinä missä muutkin. En haluaisi olla yhtään nuorempi enkä vanhempi. Kolmekymmentä upeaa vuotta takana, joiden perusteella tulevia vuosia ei voi muuta kuin innolla odottaa!

Synttärisankarina sitä saa kolmekymppisenäkin leikkiä vähän prinsessaa. Eikö vaan? :) Siksi prinsessakekseillä höystetty rahkaherkku sopi päivään kuin nakutettu.

Varsinaiset synttärikakut ovat luvassa sitten viikonloppuna, kun itse 30 v.-kekkerit järjestetään. Niistä herkuista lisää myöhemmin!


Prinsessan omenarahkaherkku


neljälle

2 omenaa
2 dl kuohukermaa
1 prk maustettua rahkaa, lime-valkosuklaa
2 rkl omenahilloa
Carneval prinsessakeksejä

Kuori omenat ja pilko pieniksi kuutioiksi. Vatkaa kerma ja lisää varovasti sekoittaen joukkoon rahka. Mausta omenahillolla.

Murusta tarjoilukulhojen pohjalle prinsessakeksejä ja jaa rahkaseos keksien päälle. Koristele annokset keksimuruilla ja muutamalla omenakuutiolla.
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Onnea! Pyöreiden vuosien täyttäminen pysäyttää aina hetkeksi. Itsekin mietin kesällä, että toisaalta 30 + 10 on kauheasti mutta toisaalta en kyllä tunne itseäni mitenkään vanhaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinhän se on, että ikä on vain numeroita ja vanhaksi itsensä voi tuntea kolmekymppisenä tai kahdeksankymppisenä. Ikä tuo mukanaan elämänkokemusta ja se on parasta se! :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus