Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Hiljalleen hellan ääreenKolme viikkoa kesälomareissuja ja ravintolaruokaa takana. Onpa kiva palata omaan keittiöön ja alkaa vihdoin taas kokata! Tosin pienen tauon jälkeen se vaatinee vähän totuttelua ja hidasta starttia - näin ollen aloitetaan iisisti. Ensimmäinen kokkailu sujuu menetelmällä pilko-sekoita-kasaa-lämmitä. Kevyitä kasviksia ja täyteläistä mozzarellaa. Simppeliä ja maistuvaa.

Tämä viikko kuluu vielä lomaillen, mutta nyt jo (onneksi) koti-Suomessa. Kesän lomareissuilta on kokemuksia ja kuvasaldoa kasassa niin paljon, että tänne päätynee vielä lomajuttuja kyllästymiseen saakka. Mutta lupaanlupaanlupaan, että piakkoin päästään taas arkirytmiin ja kokkaamaan ihan oikeitakin reseptejä ja ruokia. Viimeistään ilmojen viiletessä :)

Lomailijan suvileivät


2 tomaattia
1/2 paprika
1 kevätsipuli varsineen
1 valkosipulin kynsi
1/2 chili(paprika)
1 mozzarella
1/2 limen kuori ja mehu
kourallinen basilikaa
sitruunaoliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

4-6 ruisleipää

Pilko tomaatit, paprika, kevätsipuli, valkosipuli ja chili. Voit käyttää tulisempaa chiliä tai kevyempää chilipaprikaa. Revi tai pilko mozzarella. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Raasta joukkoon limen kuori ja puserra mehu. Silppua basilika pieneksi ja lisää seokseen. Mausta lorauksella sitruunaoliiviöljyä (tai ihan tavallisella oliiviöljyllä, se passaa oikein mainiosti), suolalla ja pippurilla.

Lusikoi tomaatti-mozzarellaseos ruisleipien päälle. Me teimme viisi leipää, mutta seoksesta riittää kyllä kuuteenkin viipaleeseen (tai neljään, jos mielesi tekee oikein täyterikkaita leipiä). Paista 200 asteeisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus