Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Naiset ja pakkaaminenEnsimmäinen kesälomapäivä ja matkajännitystä alkaa olla jo ilmassa! Huomenna aamulla suuntaan Lissaboniin, joten tänään pitäisi ratkaista se joka ikinen kerta yhtä hankalaksi osoittautuva pulma: mitä pakkaan mukaan? Miten se voikaan olla aina yhtä vaikeaa???

En ole tavannut montaakaan naista, jotka eivät saisi pakkaamiseen kulutettua aikaa enemmäin kuin tarpeeksi, ja jotenkin aina sinne laukkuun eksyy kasa ihan turhia vaatteita ja tavaroita, jotka nyt vaan "varmuuden vuoksi" piti ottaa mukaan. Kun ei sitä kuitenkaan koskaan tiedä. Voi olla, että tekee mieli laittaa raitapaita tai sitten pallollinen. Ja koruja nyt ei ainakaan pysty tarkkaan etukäteen suunnittelemaan. Kengistä puhumattakaan. Olen yrittänyt selittää vastakkaiselle sukupuolelle tätä pakkausproblematiikkaa naisille ominaisella mielialapukeutumisella. Meille saattaa etukäteen olla mahdotonta tietää, mitä neljän päivän päästä tekee mieli laittaa päälle. Vaikka tänään shortsit vaikuttaisivat oivalliselta valinnalta, kyseisenä päivänä hellemekko voikin olla se ainoa vaate, jossa tuntuu hyvältä. Siksi vaihtoehtoja pitää olla enemmän kuin yksi.

Tiedän, olemme joskus vaikeita.

Lissabonin sääkartat lupaavat aurinkoa, aurinkoa, aurinkoa sekä noin 30 asteen helteitä, joten aika kevyellä vaatetuksella voi onneksi lähteä matkaan. Aurinkorasva, mukavat kengät ja lomalukemiset on jo pakattu, se vaatepuoli vaatii vielä vähän pohtimista...

Blogi hiljenee reissun ajaksi, vaikka jokunen postaus varastosta teille taitaa löytyä :) Kesäloman ajan pyrin muutenkin olemaan koneen ääressä mahdollisimman vähän, joten hieman rauhallisempi kuukausi on Hellassa ja houkutuksessa edessä. Kaiken työnteon ja näytön tuijottelun jälkeen pieni nettilomakin tuntuu ihan houkuttelevalta.

No niin, ja nyt takaisin sinne vaatekaapin eteen! :)
QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

 1. Pakkaamisesta en tiedä mutta minun parempi puolisko lähti matkaan hyvin kevyellä laukulla ja suuntasi freeport outlettiin vähän Lissabonin ulkopuolelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi kehittyneempää matkustajasorttia! Itse olen vielä siinä "tiedän, että tulen shoppaamaan reissulla, mutta silti pakkaan kotoa mukaan kymmenen toppia" -vaiheessa :)

   Oih, Lissabonin ruokia ja kauppoja odotellessa...

   Poista

Follow @hellajahoukutus