Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

SävelKävimme pari viikkoa sitten Sävelessä. Ensimmäistä kertaa ja tarkoituksena testata kovasti kehutut Sävelen burgerit. Olin varannut pöydän - lauantai-ilta kun oli - mutta näytti siltä, että pöytä olisi hoitunut ainakin pienen odottelun jälkeen muutenkin.

Ihastuin heti paikan tunnelmaan. Rento fiilis, joka välittyi, ei ainoastaan valaistuksesta ja sisustuksesta, vaan myös iloisesta vastaanotosta tiskin takaa sekä palvelutavasta. Listat pöydissä, mieti rauhassa mitä haluat ja tilaa tiskiltä.

Meidän tilaus oli nopeasti selvä, klassikkoburgerit ja oluet, kiitos! Burgerit tulivat nopeasti ja maistuivat hyviltä. Eivät nyt ehkä kaupungin parhailta, mutta tarpeeksi hyviltä. Annoksen aiolissa ei oltu ainakaan säästelty valkosipulia: se oli niin tujua, etten pystynyt sitä paria haarukannokaretta enempää syömään.

Jälkkäriksi parit kahvidrinkit, ja iltaa olisi todellakin voinut jatkaa Sävelessä pidempääkin. Tunnelma oli tosi viihtyisä, juuri sellainen jossa viihtyy kaveriporukan kanssa (tässä iässä) vaikka koko illan. Ja drinkkilista niin houkutteleva, että sitäkin pitää ehdottomasti tulla tutkailemaan uudelleen.

Suosittelen! :)

-----

Ravintola Sävel
Hämeentie 2, Helsinki
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus