Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Joulukorttiaskartelua
Rauhallinen sunnuntaipäivä joulukortteja askarrellen. Vaikka postikortteja ei nykyään enää juuri tule lähetettyä, joulukortit ovat pysyneet "Asiat, jotka kuuluvat erottamattomasti jouluun" -listallani. Muutaman viime vuoden olen ollut Tiimarin tarjousjoulukorttien uskollinen käyttäjä, mutta nyt intouduin taas väsäilemään niitä itse. Mukavaa ja joulumieltä kohottavaa mutta aikaavievää puuhaa. Juuri sopivaa siis laiskaan sunnuntaihin!

Tarvikkeet hankin askartelukauppa Sinellistä, idean googlettamalla. Ei mitään liian vaikeaa tai piirustustaitoja vaativaa tälle askartelijalle :)

Ja pahoittelut kaikille joulukorttilistalaisillemme, tiedätte nyt siis mitä kuoresta paljastuu :)

------

Ps. Niin ja muita erottamattomasti jouluun kuuluvia asioitahan ovat ainakin Kauneimmat joululaulut Helsingin Tuomiokirkossa (tai Turun aikoina Mikaelinkirkossa), Joulurauhan julistus (useimmiten paikan päällä Turun Vanhalla Suurtorilla mutta vähintäänkin tv:n välityksellä) sekä Joulupukin kuumalinja jouluaattoaamuna (vielä tämänikäisellekin kovin kovin jouluista).

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

 1. Oi, tosi kauniita ja ihan "mun tyylisiä" kortteja! :)

  Pidätkö muuten tarkoituksella tuota sanavahvistusta päällä kommentoinnissa? On välillä melkein mahdotonta saada niistä selvää. Itse otin vahvistuksen pois, eikä mitään roskakommentointa ole ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zubi! :)

   No täytyy myöntää, etten ollut edes huomannut että mulla on tuo sanavahvistus käytössä (liian pitkä aika blogiasetusten läpikäynnistä??). Kiitos huomiosta, poistin sen nyt tältä hätää ja täytyy katsoa asiaa sitten uudestaan jos roskakommentointia alkaa tulemaan.

   Poista

Follow @hellajahoukutus