Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

JoulukalenteriVäkersin joulukalenterin rakkaalleni. 

Tykkääköhän se? ;)

QuickEdit
Mona
16 Comments
Share :

16 kommenttia:

 1. Kuka ei tykkäisi ;-)
  Mistä teit nuo tähdet ja numerot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tarkoitus askarrella itse punasesta pahvista tähtöset, mutta tänään Tiimarista löysin sattumalta tuollaiset valmiit, puiset(?) kalenteripäivät. Hinta oli alennettu kympistä kahteen euroon. Olivat ilmeisesti ajatelleet, ettei päivää ennen 1. luukun avaamista enää juuri adventtikalentereita askarrella :)

   Poista
 2. Hauska idea!! Ihan varmasti tykkää!

  VastaaPoista
 3. Mä oon monena jouluna suunnitellut samaa, mutta aina on jäänyt toteuttamatta. Jokohan ens jouluna sais aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime joulukuussa tän bongasin jostain ja nyt oli hyvää aikaa toteuttaa, kun mies oli illan poissa. Ja kyllä se ilahtui ja yllättyi :)

   Aina tulee ens joulukuu! :)

   Poista
  2. Hauska idea, mutta tiedätkö kuka keksi tuon ensimmäisen kerran Suomessa?
   Se oli kauppias Puhakka Turusta. Silloin kun keskiolut vapautui (vuonna kivi ja kirves 1969) ja Suomesta alkoi saada ulkomaisiakin oluita, niin korillinen eilaisia keskareita, "Puhakan joulukalenteri" oli kova juttu opiskelijoiden keskuudessa :)

   Poista
  3. No enpäs tiennytkään, kiva kun kerroit! Erityisen hauskat juuret siis tällä joulukalenterilla erityisesti näin turkulaisen silmin ;)

   Poista
 4. Ei liene epäilystä etteikö tykkäis... Taidan kasata itselle samanmoisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tykkäs! Ajattelin itsekin päästä tästä joulukalenterista osingoille... ;)

   Poista
 5. Vieläköhän ehtis? Meillä isänntä on joka vuosi toivonut suklaakalenteria, ja hankintaspeksit ovat hyvin tarkat; pitäisi olla sellainen perinteinen, brändäämätön, ei liian kauniilla kuvalla varustettu, missä lienee valmistettu suklaakalenteri, jonka suklaakaan ei maistu erityisen hyvälle :D Kaikki varmaan muistavat 80-luvulta, mistä puhun, mutta niitä on vaan vähän hankala enää löytää nykyään, ainakaan joka vuosi erilaista. Toi kaljakalenteri saattais olla just se juttu millä suklaakalenterikierteestä pääsee irti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ehtii! Tuskin häntä haittaa, vaikka pari "luukkua" pitäisi avata vähän myöhässä :) Noi suklaajoulukalenterit on kyllä nykyään kaikkea muuta kuin perinteisiä, voi olla aika vaikea löytää noilla spekseillä :) Heh, vaara on että tästä alkaa sitten kaljakalenterikierre... ;)

   Poista
 6. Hihi, tää on kyllä niin mahtava idea :D

  VastaaPoista
 7. Mahtava!
  Mä voisin toivoa sellaisen samppanjakalenterin. Suomesta ei vaan taida saada 24 erilaista pikkupulloa samppista. Ja ei se ihan halpakaan kyllä olisi... :) Mutta ainahan voi toivoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, ihana idea! Sampanjakalenteri kelpais mullekin, mutta todellakin huomattavasti haastavampi toteuttaa kuin tämä olutversio :) Siinä menisi joulukuu hilpeissä tunnelmissa, kun joka päivä sais pikkupullon skumppaa!

   Poista

Follow @hellajahoukutus