Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Iltapalaleivät


 

Kun Oltermanni ja kalkkunaleike alkaa kyllästyttää, iltapalaleipiin laitetaan täytteeksi tomaattia ja mozzarellaa. Ja koko ihanuus hetkeksi uuniin. Todella hyvää!! Tämä maukas idea tuli Annemilta, kiitos! Saman postauksen fetakääröt lähtevät kokeiluun tällä viikolla...

Tomaatti-mozzarellaleivät


6 kpl ruisleipää
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
2 tomaattia
kevätsipulin vartta
1 pkt mozzarellaa
1/2 sitruunan mehu
tuoretta basilikaa
mustapippuria
suolaa

Valuta ruisleiville ohuesti oliiviöljyä. Kuori ja puolita valkosipulinkynsi ja sivele oliiviöljyä leivälle kynnen leikkuupinnalla. Kuutioi tomaatit ja mozzarella sekä pilko kevätsipulin varret ja hienonna basilikan lehdet. Sekoita ne yhteen kulhossa, purista joukkoon sitruunan mehu ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Laita seos ruisleipien päälle ja ruiskauta päälle vielä vähän oliiviöljyä ohuena nauhana. Paista uunissa, kunnes juusto on hieman sulanut ja saanut väriä.

Mmmmm.... <3
QuickEdit
Mona
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Nam nam nam! olisipa noita aamupalaksi tänään :)

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus