Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Anoppilan helpompi mansikkakakkuIhana anoppini on tarjonnut tänä kesänä tätä mansikkaherkkua meille pariin otteeseen. Voi että, kun on ollut hyvää! Ja kuulemma todella nopea ja helppo tehdä - vaikka tällaisille "vieraille", jotka oikein mielellään tuhoavat kakun jos toisenkin :) Tätä herkkua ei nimittäin juuri tarjoiluastian pohjalle jäänyt, kun pöydästä nousimme...

Anoppilan helpompi mansikkakakku


200 g Digestive-keksejä
75 g voita

2 banaania
1/2 l mansikoita
2,5 dl Valion vaahtoutuvaa mansikkakermaa
kinuskikastiketta (itse tehtyä tai valmista)

Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita voisula keksimurun joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Painele muruseos kakkulautaselle ja laita pohja jääkaappiin hetkeksi kovettumaan.

Viipaloi banaanit ja mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Valmista kinuskikastike, jos teet sen itse. Kinuskikastikkeen ohjeen löydät esimerkiksi täältä. Valmis kinuskikastike käy tähän kuitenkin myös oikein hyvin, jos haluat kakun nopeasti valmiiksi. Asettele viipaloidut banaanit kakkupohjan päälle, kaada päälle jäähtynyt kinuskikastike ja vielä päällimmäiseksi vaahdotettu kerma. Koristele kakku viipaloiduilla mansikoilla. Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa korkeintaan muutama tunti. (Ei huolta, tämä herkku ei ehdi jääkaapin uumenissa kauaa vanheta.)


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus