Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Lintsillä ja KattilassaSunnuntaina käytiin siskon kanssa Lintsillä. Viisi ja puoli tuntia kieputusta, aurinkoa ja iloisia ihmisiä. Suosikeiksi nousi kummallakin sydämentykytystä aiheuttava Raketti sekä iloinen vuoristorata Salama. Ja tietysti maailmanpyörän (eli Lintsillä Rinkelin) mahtavat maisemat!

Lintsillä piti totta kai käydä tarkastamassa myös tämän kesän uutuus, kuuden huippukokin keittiömaailma Kattila. Kattilan tyylikkäästä ravintolakeskittymästä löytyy vaihtoehtoja melkeinpä joka makuun: Lihapullabaari, Sushibar + Wine, suomalainen Ilona, välimerellisten makujen Coccola sekä perhebuffet Caruzello. Me päädyimme burgerille Hans Välimäen amerikkalaistyyliseen Midhilliin. Ulkona terassilla aurinko paistoi ihanasti, vanhat paistoöljytankit ja värikkäät kalusteet toivat mukavan rouheaa tunnelmaa ja ruoka saapui nopeasti. Muuten ravintola ei sitten niin säväyttänytkään. Palvelu oli viittä vaille töykeää eikä premium-burgerina kuvattu hampurilainen aivan vastannut odotuksia (tai hintaansa). Lammasburgerini oli hyvin kerikkalainen tsatsikeineen ja minttuineen, mutta itse lammaspihvi kostumukseltaan aika tönkkö. Paremman lammasburgerin olen saanut esimerkiksi Carlito'sissa. Siskon juustopurilainen puolestaan sai kovasti kehuja. Lisuke piti ostaa kansainväliseen tapaan erikseen, joten hintaa aterialle kertyi jonkin verran.

Huomioni kiinnitti myös se, ettei Kattilassa näyttänyt olevan mahdollista hakea seurueen kesken ruokia eri ravintoloista. Perheiden suosimassa kohteessa tämä saattaa olla pieni miinus, kun lapset kinuavat lihapullien perään ja äidin ja iskän tekisi mieli pitkästä aikaa sushia. Myös isommissa kaveriporukoissa mieltymyksiä on monia ja asiakkaat varmasti arvostaisivat mahdollisuutta nauttia myös naapuriravintolan antimia.


Ilta-auringon siivittämänä nappasimme vielä jääjuomat kioskilta ja suuntasimme posket punoittaen (= niska palaneena) ja hymy huulilla kohti kotia. Mahtava Lintsi-päivä!! :)


QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Hö, olipa harmi että ei lammasburgeri oikein sytyttänyt! meillä on huomenna virkkari Lintsillä, pääsen itskein vihdoin testaamaan Kattilaa.. me ollaan Caruzellossa :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen oikein lämpimästi Caruzzelloa, mieletön salaattibuffa! :)

  annemi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukei, kiva kuulla, täytyypi käydä sitä kokeilemassa jos vielä Lintsille tänä kesänä eksyy! :)

   Poista
 3. Siellä on kuulemma sunnuntaisin klo 13-16 brunssi, jota suosittelivat myös :)

  Anne

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus