Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Parsa ja pasta ne yhteen soppii



Löysin taas uuden herkullisen ruokablogin (tai eipä kai kyseessä nyt niin järkyttävän uusi blogi ole, minä vaan satuin eksymään sinne ensimmäistä kertaa). Kauhaa ja rakkautta. Ihanan (turkulaisen!) Eeva Kolun ruokablogi. (Eeva pitää myös mahtavaa elämäntapablogia Kaikki mitä rakastin Lily-blogiyhteisössä.)

Ihailen todella ihmisiä, jotka osaavat kirjoittaa. Nerokkaita, persoonallisia ja mukaansatempaavia juttuja, jotka hymyilyttävät, ovat elämänmakuisia ja saavat samalla ajattelemaan. Ja nyökyttelemään mukana, että "juu juu, juuri noinhan tuo menee, juuri tuolta minustakin tuntuu". Kuten taitava toimittaja-kirjoittaja Eeva. Eevan blogien lisäksi yksi tällainen on mainion Kristaliinan Puutalobaby-blogi, jossa ihmetellään puutaloasumista ja elämää vauvan kanssa. Käykääpä lukemassa ja ihastumassa!

Kauhaa ja rakkautta -blogista on tämä parsapastan ohje, jota kokeilimme tiistaina illalliseksi. Vähän jännitti, miten nirsohko mieheni ottaa vastaan parsan, pinjansiementen ja mascarponen villin makuyhdistelmän, mutta pasta oli menestys! Tätä tehdään uudestaankin!

Sitruunainen parsa-mascarponepasta

kahdelle

10 vihreää parsaa (mieluiten ohutvartista)
oliiviöljyä
2 rkl pinjansiemeniä
1/2 sitruunan mehu ja kuori
100 g mascarponejuustoa
suolaa
mustapippuria
spagettia

Leikkaa parsojen varsista puiseva osa pois. Pese huolella, ohuita parsoja ei tarvitse kuoria. Leikkaa paloiksi.

Laita pastavesi kiehumaan. Kuumenna paistinpannulla keskilämmöllä öljy ja paista parsoja kymmenisen minuuttia, kunnes ne ovat sopivan pehmeitä, mutta kuitenkaan eivät vielä mössöisiä. Lisää pannulle pinjansiemenet ja paista vielä muutama minuutti, kunnes ne ovat kauniisti paahtuneet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Jätä odottamaan pastan valmistumista.

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan. Kaada kattilasta keitinvesi pois, pienen tilkan voit kuitenkin jättää pohjalle. Älä laita kattilaa enää levylle, sillä mascarpone ei pidä liian kuumasta. Lisää kattilaan pastan joukkoon parsat ja pinjansiemenet, mascarpone, sitruunan mehu sekä hienoksi raastettu sitruunan kuori. Lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Nauti heti.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Eeva osaa tosiaankin hommansa. Aina mahtavia oivalluksia teksteissä ja reseptitkin todella toimivia.

    Kiva blogi sinullakin, löysin sen vasta nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin osaa, juttuja on todella ilo lukea! Kiitos Jonna, samat sanat! :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus