Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Mausteinen kanawokki


Wokki on helppo ja nopea ruoka valmistaa lounaaksi tai töiden jälkeiseen nälkään. Tässä wokkireseptissä tarkkana kannattaa olla ainoastaan inkiväärin kanssa - ensimmäistä kertaa tätä valmistaessani tuoretta inkivääriä tuli innostuksessa raastettua aivan liikaa! Tuoreita kasviksia kannattaa käyttää aina kun vain mahdollista, pakastevihannekset vain vetistävät wokkia.



Mausteinen kanawokki


300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 porkkana
1 pala purjoa
1 paprika
150 g kiinankaalia
(punakaalia)
2 rkl öljyä
1 tl currya
1/2 tl chilijauhetta
1 tl tuoretta inkivääriä
1 valkosipulinkynsi
2 rkl soijakastiketta
suolaa

nuudeleita tai riisiä

Kuori ja suikaloi porkkana. Suikaloi purjo, paprika ja kiinankaali. Punakaali ei ole reseptissä välttämätöntä, mutta sitä sattui löytymään jääkaapista, niin lisäsin mukaan. Raasta n. 1 tl inkivääriä ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää broilerisuikaleet, curry, chili, inkivääri ja valkosipuli ja paista muutama minuutti. Lisää pilkotut kasikset ja kypsennä kunnes kaikki ovat saaneet kauniin värin. Muasta kevysesti soijakastikkeella ja tarkista maku. Tarjoile keitettyjen nuudeleiden tai riisin kanssa.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus