Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Täytetyt paprikatLauantain iltapalana täytettyjä paprikoita.Yksinkertaista mutta maukasta. Täytteeseen voi piilottaa melkeinpä mitä tahansa, meillä mentiin tällä kertaa melko yksinkertaisella täytteellä. Mutta hyvää oli silti!

Täytetyt paprikat


2-3 kpl

2-3 kpl paprikoita (riippuen paprikan koosta)
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
ruohosipulia
aurajuustoa
parmesanjuustoa
paprikamaustetta
mustapippuria
kuivattua chiliä
jauheliha-/grillausmaustetta

Paista sipulit ja jauheliha pannulla. Lisää murskattu valkosipuli. Mausta oman makusi mukaan paprikamausteella, mustapippurilla, chilillä ja jauheliha- tai grillausmausteella. Jauhelihaan on hyvä saada reippaasti makua. Lisää lopuksi pilkottu ruohosipuli sekä aurajuustoa pieninä paloina.

Leikkaa paprikoista "hattu" pois, koverra siemenet ja vaaleat osat paprikan sisältä ja pese paprikat. Lisää jauhelihatäyte paprikan sisälle. Raasta päälle parmesania.

Paista paprikoita uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes pinta saa ruskeaa väriä. Voit paistaa pararikat joko hatun kanssa tai ilman.

Useimmissa täytettyjen paprikoiden ohjeissa on aina riisiä, jota en itse missään nimessä halua omaan täytteeseeni. Hyvin maustettu jauheliha sipulin ja juustojen kera riittää oikein hyvin. Mukaan voi hyvin lisätä myös esim. purjoa, pinaattia tai herkkusieniä.
Iltaa odotellessa maistellaan vähän viiniä ja Solia. Tiedossa tyttöjen ilta keskustassa, pitkästä aikaa, jeee! :) Täytyypi tästä kohta alkaa valmistautumaan. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa teille!


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus