Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Tallinnan helmiä: Bocca ja Katusekohvik


Kävin viikonloppuna ystäväni kanssa Tallinnassa juhlimassa pitkäikäistä ystävyyttämme ja saimme nauttia aurinkoisen helteisestä säästä ja vanhankaupungin lukuisista terasseista. Tuli taas todettua, että ei sitä kovin pitkälle tarvitse lähteä, jotta jo tuntuu että olisi kovinkin kaukana kotoa. Ihanan keskieurooppalainen tunnelma kesäisessä Tallinnassa!

Lauantaina illallistimme ravintola Boccassa, joka on valittu Tallinnan parhaimpien ravintoloiden joukkoon useasti.
Kuva on Boccan kotisivuilta
 Ruoat olivat kaiken kaikkiaan erittäin maukkaat, tunnelma tyylikkään rauhallinen ja palvelu Tallinnan tasoon verrattuna erinomainen. Alkupalaksi nautin basilikalla ja pinaatilla maustettua tomaattikeittoa, joka todella vei kielen mennessään. Ystäväni buffalo-mozzarella- ja tomaattisalaatti oli myös huippulaatua ja yllättävän runsas. Pääruoat saapuivat jouhevasti: parmankinkulla täytettyä kananrintaa ja Cointrau-marinoituja kasviksia sekä jättikatkarapu- ja meriahventortellinit sahramikastikkeessa. Todella maukasta! Tarjoilijan viinisuosituksetkin osuivat kohdalleen. Illallisen päätimme tiramisulla, joka aina aiheuttaa vähän jännitystä, mutta joka oli juuri oikean kosteaa ja pehmeää. Kolmen ruokalajin, alkudrinkin ja viinilasillisen hinta jäi alle 50 euron. Voin siis lämpimästi suositella Boccaa, jos haluat Tallinnassa nauttia laadukkaasta ravintolakokemuksesta.

Tallinnassa suosittelen myös ehdottomasti käymään sushilla, joka on huomattavasti Suomen hintoja halvempaa. Kannattaa kokeilla esimerkiksi Silk Sushia, jossa itse vedimme lounassushit.

Lisäksi on aivan pakko mainita upea salsaklubi Katusekohvik, jonka 4. kerroksen parveketerassilta löysimme itsemme lauantaiyönä ihastelemasta upeaa latinalaisamerikkalaista tanssia. Oli kuin olisi päätynyt kuubalaiseen tanssibaariin keskellä Tallinnan suosituinta turistialuetta. Aivan mahtava paikka, jonne todella tultiin tanssimaan ja jossa todella osattiin tanssia! Ihmiset kävivät välillä hörppäämässä huikan drinkistään tai vetämässä vesipiipusta sauhut ja sitten takaisin tanssilattialle. Me emme lavalle uskaltautuneet, sillä kanssajuhlijat eivät olleet vetäneet ensimmäistä kertaa tanssikenkiään jalkaan - todella ammattimaisen näköistä menoa. Jos haluat kokea uskomatonta salsatunnelmaa ja pois turistien joukosta, suuntaa tänne!


Kuva on Katusekohvikin kotisivuilta

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus