Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kesäjuhlat


Viikonloppuna pääsin nauttimaan äidin valmistamista herkuista, kun juhlimme siskoni koulun päättäjäisiä. Tarjoilut olivat runsaat ja maukkaat ja kelikin suosi niin, että saimme istua pihalla myöhään yöhön. Kyllä kesäjuhlat ovat sitten ihania!


Kuvan kana-caesarsalaatin ja halloumi-mansikkasalaatin lisäksi noutopöydässä oli tarjolla itse tehtyä saaristolaisleipää (resepti luvassa myöhemmin), uusia perunoita, grillattua valkosipulimarinoitua kanaa, savustettua lohta ja lohi-mätimoussea. Nam! Santsilautasen jälkeen olimme jo aivan täynnä, mutta jälkkärihän mahtuu silti aina, joten tähän päälle tuli nautittua vielä maukasta juustokakkua.


Kesäjuhlissa ehkä parasta on kuitenkin (maukkaan ruoan lisäksi) se, että voi istua ulkona pihalla lämpimässä kesäillassa ja nauttia hyvästä seurasta. Kesäiltaa siivittivät herkulliset mansikkamargaritat, joissa käytettiin valmista mansikkamargaritamixeriä, rommia, mansikoita ja jäitä. Nämä kaikki blenderiin ja kesädrinkki on valmis! Vaikka mansikkamargarita on perinteisesti "tyttöjen drinkki", näytti se maistuvan myös seurueemme miehille :)
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus