Kevään ensimmäinen parsasalaatti
1 pkt ilmakuivattua kinkkua
sokeriherneen palkoja
pari vartta kevätsipulia
salaattisekoitusta
oliiviöljyä
parmesaania
pinjansiemeniä
suolaa
mustapippuria
Leikkaa parsoista kovat päädyt pois. Keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Kääri hieman kypsyneet parsatangot ilmakuivatun kinkun viipaleisiin.
Paista pannulla sokeriherneitä niin, että ne saavat vähän väriä. Lisää lopuksi joukkon kevätsipulisilppu. Pidä lämpiminä.
Grillaa parsakääröjä kunnes ne saavat väriä. Sekoita herneet, kevätsipuli ja salaatti. Asettele päälle parsakääröt, lorauta päälle oliiviöljyä ja vuole joukkoon vielä parmesaanilastuja. Ripottele pinnalle nopeasti paahdettuja pinjansiemeniä sekä rouhittua mustapippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti