Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Herkullinen juustotarjotin syysiltoihin


 Kaupallinen yhteistyö: Carr's


Syksy lähestyy ja olen rehellisesti sanoen siitä erittäin innoissani. Kesä oli ihana, pitkä ja kuuma, mutta itselleni tuo helleputki oli aivan riittävä. Viileät aamut ja illat tuntuvat nyt hyvältä. Raikasta ilmaa on helpompi hengittää. Terassilla istumisen sijaan tuntuu nautinnolliselta istahtaa sohvalle, kaataa lasillinen tuhtia punaviiniä ja kattaa napostelulautanen eteen. Ei enää mitään hikisiä aurinkotuoleja ja sulavia jäätelöitä. Juustoja, torkkutäkki ja syksyn tv-sarjatarjonta, ihan parasta.

Juustotarjotin tuo viikonloppuun sitä jotain kivaa extraa. Kun pikkukokki on nukahtanut, tykkään koota muutamat juustot ja keksit härpäkkeineen sohvapöydälle ja nauttia aikuisten ajasta. Usein myös ystävien kyläillessä juustolautanen on helppo ja herkullinen tarjottava, josta on kiva napostella jutustelun lomassa. Siitä saa helposti tosi näyttävän, kun kokoaa erilaisia komponenetteja samalle tarjottimelle. Yhtä lajia ei tarvitse olla paljon, vaan asettelulla saa paljon aikaiseksi. Myös eri väriset tarjottavat tuovat näyttävyyttä tarjottimeen. Juustojen sekaan voi koota vaikka mitä kivaa! Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Carr'sin kanssa, ja Carr'sin keksejä olenkin usein käyttänyt juustojen kanssa. Tykkään siitä, että ne eivät ole liian suolaisia tai mausteisia eivätkä näin vie liikaa makua itse juustoilta. Carr'sin keksejä on valmistettu jo kohta 200 vuotta, joten kyseessä on todellinen juustonystävän klassikkotuote. 


Tällä kertaa kokosin juustolautaselle:
 • Carr's Table Water Large -keksejä
 • Carr's Assorted Biscuits for Cheese -keksejä
 • Carr's Original Table Water -keksjä
 • cheddarjuustoa
 • pippurijuustoa
 • kermajuustoa
 • vuohenjuustoa
 • aurajuustoa
 • vihreitä oliiveja
 • viikuna- ja omenahilloa
 • viinirypäleitä, omenalohkoja, nektariinilohkoja
 • pähkinöitä
 • miniluumutomaatteja
 • vadelmia
Vaikka itse olen ehkä eniten noiden ihan peruskeksien ystävä, tykkäsin myös kovasti tuosta Carr'sin Assorted Biscuits for Cheese keksivalikoimasta, jossa yhdessä pakkauksessa oli monia erilaisia keksejä. Näin juustotarjottimen makuelämyksestä tulee vieläkin monipuolisempi, kun juustoja ja muita naposteltavia voi yhdistää eri makuisiin kekseihin. Minun juustolautasellani on aina sinihomejuustoa, koska olen sen SUURI ystävä, myös kovat cheddarit ja goudat miellyttävät. Apukokilta jos kysyy, mukana täytyy aina olla jotain potkua, siksi chilijuustotkin ovat meillä tuttu näky. Muuten mennään sillä, mitä jääkaapista löytyy: yksittäiset hedelmät, vihannekset, hillopurkit ja
säilyketölkkien loput voi hyvin tyhjentää tarjottimelle.


Entä sinä, mitkä ovat sinun juustolautasen vakkarikomponentit? Kerro kommeteissa, mistä juustolautasesi koostuu  ja osallistut samalla Carr'sin kilpailuun, jossa kommentoineiden kesken arvotaan Carr'sin  herkkukori! Aikaa kommentoimiseen on sunnuntaille 2.9. saakka. Ethän kuitenkaan kommentoi alkoholia, sillä Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi alkoholia koskevia kommentteja ei voida julkaista. Lisätietoja kilpailun säännöistä löydät halutessasi täältä.

Eli kommenttia alle, niin herkkukori saattaa olla sinun ja syksyn sohvaillat pelastettu!

QuickEdit
Mona
16 Comments
Share :

16 kommenttia:

 1. Vanhaa goudaa ja cheddaria, hyvää kermajuustoa, gruyerea ja jotain hyvää maustettua juustoa. Lisäksi erilaisia hilloja ja neutraalin makuisia keksejä.

  VastaaPoista
 2. Mun juustolautasella on usein noita Carrseja tai Tuceja, sekä aurajuustoa, emmentalia ja vuohenjuustoa. Usein myös jotain maustettua levitettä.

  Ihanan näköinen kattaus!

  VastaaPoista
 3. Table water -keksejä, brie, joku vahva kova juusto ja sinihomejuustoa, nam!

  jeccunen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Valkohomejuusto, fetaa, mustaleimaa, tuoreen patongin kera ;-)

  VastaaPoista
 5. Aurajuusto ja jos vain saan kaupasta, niin Verneri valkohomejuusto sekä päärynää ja viinirypäleitä olla pitää :)

  VastaaPoista
 6. Homejuustoja

  emmi.saali@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Minun juustotarjottimelle kuuluu vanha gouda sekä manchego lähes tulkoon aina. Rakastan myös viikunahilloa, joten sitä löytyy usein. En vaan ole vielä löytänyt lempparikeksiä juustojen kanssa. Carr’sin tuotteita en olekaan vielä kokeillu.
  T. Maria

  mkk@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 8. Sieltä löytyy ainakin hyvää vuohenjuustoa juustotiskiltä, sinihomejuustoa ja kovaa pitkään kypsytettyä manchegoa. Niiden kanssa pitää aina olla viikunahilloa, hedelmää,kuten päärynää tai melonia, erilaisia maustettuja pähkinöitä (hunajapaahdettuja ainakin) sekä erilaisia keksejä ja lastuja, totta kai!
  janette.koponen@helsinki.fi

  VastaaPoista
 9. Yleensa suolakeksi, Carr's ja joulun aikaan pipareita. Juustoista sinihome, manchego ja brie on vakkarikalustoa. Rypleita ja omppua pitaa olla myos.

  VastaaPoista
 10. Juuri noita Carr´sin keksejä, mielellään vielä isommassa koossa, jotta juustoa mahtuu enemmän kerralla. Juustoista mukan aina pippurijuustoa, valkohomejuustoa ja chili-valkohomejuustoa viinirypäleiden kera.

  lm.vikman@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Liian harvoin tulee juustolautasia tehtyä, vaikka niistä niin kovasti pidänkin. Niinä muutamina syysiltoina kun sellainen tulee tehtyä, niin laitan siihen seuraavia tuotteita: valkohomejuustoa (must!!), sinihomejuustoa, kermajuustoa, pippurijuustoa, viinirypäleitä, viikunoita, päärynöitä, erilaisia pähkinöitä, viikunahilloa, keksejä ja Joulun aikaan tietysti pipareita!

  iiines-@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Viinirypäleitä, pippurijuustoa, sini- ja valkohomejuustoa, erilaisia keksejä.

  suvitsu- (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Suolakeksejä, valkohomejuustoa, manchegoa, tuorejuustoa, viinirypäleitä, omenaa

  VastaaPoista
 14. Täytyy myöntää, etten ole tainnut kotioloissa koskaan kasata juustolautasta. Juhliin on kyllä tullut vietyä valkohomejuustoa, viinirypäleitä ja omenaa, ne olisi varmaan sellaiset ykköset :). Pikkujouluaikaan olen useasti vienyt sinihomejuustoa ja pipareita, se toimii aina. Pitäisi joskus kokeilla myös persimonin, piparin ja valkohomejuuston yhdistelmää, näin jossain lehdessä, ja vaikutti kyllä herkulliselta idealta :)
  Erilaiset maustetut tuorejuustot (esim. aurinkokuivattu tomaatti) leivän kanssa on kanssa hyviä, vaikka harvemmin itselle tulee tuorejuustoja ostettuja. Ja sellaiset pienet juustolla täytetyt chilipaprikat, mmm :)

  ruskaVee@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Suolakeksejä, homejuustoa ja kermajuustoa ainakin ja omenaa tai päärynää. Joku tuorejuusto myös kiva lisä ��

  VastaaPoista
 16. Hei!
  Voittaja on nyt arvottu ja hänelle on ilmoitettu sähköpostitse. Kiitos kaikille kommentoinneille!

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus