Koitan keksiä tässä pätevää esipuhetta päivän reseptille, mutta pää lyö tyhjää. Mitäpä sitä turhia jaarittelemaan, kun kyseessä on simppeliä, nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Pastaa ja broileria hiukan eri muodossa. Tuttua, maittavaa, täyttävää, nopeasti valmistuvaa.
No, eiköhän se ollut siinä. Resepti alla, var så god! :)
Broileri-pastavuoka
6 dl täysjyväpennepastaa
400 g hunajamarinoituja broilerinfilesuikaleita
1 sipuli
1 paprika
100 g babypinaattia
suolaa
mustapippuria
2,5 dl kanalientä
1 prk Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitus -ruuanlaittofraiche
pinnalle
1/3 pkt aurajuustoa
hienonnettua ruohosipulia
juustoraastetta
Keitä pasta puolikypsäksi. Ruskista broilerisuikaleet pannulla. Hienonna sipuli ja paprika ja ruskista broilerin kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon pinaatti ja sekoittele hetki. Lisää pannulle kanaliemi sekä sipulifraiche. Anna kastikkeen kiehahtaa.
Kaada uunivuokaan valutetut pastat sekä broilerikastike ja yhdistä sekoittaen. Ripottele pinnalle aurajuustoa, hienonnettua ruohosipulia sekä juustoraastetta. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Mulla on kans viime aikoina ollut sama peli, että pää lyö ihan tyhjää kun yrittää kirjoittaa jonkinlaista "alustusta" reseptille...
VastaaPoistaNäyttää hyvälle tuo ruoka, saatanpa joskus kokeilla tätä! Simppelit arkiruokaohjeet tulee aina tarpeeseen.
Jokaiselle ruoalle ei vaan oo mitään kummempaa tarinaa, näin se on :)
PoistaAivan mahtava maku! Tätä teen toistekin - mieskin tykkäsi, vaikkei yleensä makaronista perusta. Kiitos reseptistä :-)
VastaaPoistaKiitos kommentista, tosi kiva että tykkäsitte! :)
PoistaNamnam, kokeiluun menee! Kiitos ihanasta blogista! Olen ollut langoilla jo pitkään, mutta tämä on ensimmäinen kommentti. :)
VastaaPoista