Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Pesto-kikhernepasta



Kikherneet ovat oiva kasvisruokien proteiinilähde. Ne ovat herkullisia lähes sellaisenaan ja sopivat todella monenlaiseen ruokaan - pastoihin, salaatteihin, keittoihin, tahnoiksi... Helpoimmalla pääsee, kun käyttää valmiiksi liotettuja ja keitettyjä kikherneitä (esim. GoGreen). Kuivissa kikherneissä ravintolasisältö on vielä parempi, mutta silloin herneet pitää ensin huuhdella, liottaa yön yli ja keittää lopuksi noin tunnin verran. Molempi parempi, tilanteen mukaan.

Nopea lounaspasta valmistuu kikherneistä, valmiista pestosta, mozzarellasta ja sitruunasta. 

Pesto-kikhernepasta

kahdelle

200 g tagliatelle-pastaa
125 g kypsiä kikherneitä
1 sitruuna
pala purjoa
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
1-2 rkl valmista pestoa
mozzarellaa
suolaa
mustapippuria

Kypsennä pasta. Valuta kikherneet. Pese sitruuna ja silppua purjo sekä valkospiuli.

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Kuullota purjoa ja valkosipulia hetki pannulla. Kumoa valutetut pastat paistinpannulle. Pyörittele pastaa hetki kuumalla pannulla. Lisää kikherneet, pesto sekä mozzarellajuusto. Mausta suolalla, mustapippurilla sekä sitruunan mehulla ja kuorella. Tarjoa heti.
QuickEdit
Mona
7 Comments
Share :

7 kommenttia:

  1. Ihanaa, meillä pesto villitys päällä tätä täytyy päästä kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis pitkästä aikaa laitoin pestoa pastaan ja voi mahoton, kun oli hyvää! Olin ihan unohtanut miten hyvin toimivat yhteen!!

      Poista
  2. Hyvähyvä! :) Juustoja voi myös hyvin tässä varioida, feta, vuohenjuusto, parmesan ja muut tuovat vaihtelua!

    VastaaPoista
  3. Tykkään kikherneistä mutta pastassa en niitä vielä ole syönyt, joten pitää kokeilla tätä :)

    VastaaPoista
  4. Eka kerta oli mullakin, mutta sopivat mielestäni tosi hyvin! Erityisesti kun varmistaa, että kostuketta eli soosia eli tässä tapauksessa pestoa on riittävästi, muuten voi jäädä vähän kuivakka tunne suuhun pastasta ja kikherneistä :D

    VastaaPoista
  5. Olipa hyvää! Kiitos siitä, että nämä sun reseptit on helppoja ja arkiruoaksi sopivia. Taas oli pulma, mitä helppoa ehtisi tehdä kun en ehtinyt reseptejä lueskelemaan, saati ostoslistaa tekemään niin menin sit ruokakauppaan pari reseptiä täältä puhelimen näytöllä. Ollaan innostuttu molemmat kasvisruoista joten jos voi toivoa niin lisää samanlaisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että maistui! Oma kokkailufilosofiani tiivistyy aika hyvin juurikin helppoon ja hyvään, mitään turhan fiinejä kikkailuja en useinkaan jaksa tehdä. Koitetaan panostaa myös kasvisruokiin blogin puolella, kiitos toiveideasta!

      Poista

Follow @hellajahoukutus