Jahas, joulu on ohi, laatikot syöty ja makuaisti kaipaa taas jotain ihan muuta kuin lanttua, rosollia ja luumua. Meillä kaivettiin jääkapin kätköjä joulunpyhien jälkeen ja tehtiin ikuista pikaruokasuosikkia, hodaria. Hodarin voi maustaa lähes millä lisukkeilla haluaa, joten tällä kertaa päämausteeksi päätyi punajuurisalaatti. Perinteinen hodarisämpylä on mielestäni hieman turhan pullamössöä, joten teimme hot dogit juustosämpylään. Nam, miten hyvää oli!
Punajuuri-bratwursthodari
1 juustosämpylä
2 bratwurstia
sinappia
ketsuppia
jääsalaattia
suolakurkkua
punajuurisalaattia
paahdettua sipulia
Paahda bratwurstit uunissa kauniin ruskeiksi ja laita loppuvaiheessa myös juustosämpylä uuniin paahtumaan. Sämpylä kannattaa leikata jo ennen paahtamista keskeltä auki niin, että toinen reuna jää kiinni.
Kokoa hodari haluamassasi järjestyksessä ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti