Ei voi tätä salaattia ainakaan värikkyyden puutteesta syyttää! Oranssia, vihreää, liilaa... Oiva lisuke siis näihin marraskuun synkkiin iltoihin.
Nuudeli-punakaalisalaatti
300 g punakaalia
2 porkkanaa
1 vihreä paprika
2 pkt nuudelia
1 dl cashewpähkinöitä
kastike
2 rkl limen mehua
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl soijakastiketta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus chiliä
Leikkaa kaali, paprika ja kuorittu porkkana ohuen ohuiksi suikaleiksi. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä ja valuta hyvin. Sekoita kulhossa nuudelit, kasvikset, rouhitut cashewpähkinät sekä keskenään sekoitetut kastikeainekset.
Melkeinpä tekisin jopa ensi kerralla isomman kastikesatsin tähän salaattiin, 1,5-2 kertaisena. Ja hyvin voi antaa salaatin hetken aikaa maustua kastikkeessaan ennen tarjoilemista niin kasvikset imevät vähän makua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti