Huomenna sulkeutuu työhuoneen ovi, työläppärin kansi sekä työasioita aivoissani käsittelevä lohko. Avauspäivä vasta heinäkuun lopussa. Seuraavan neljän viikon aikana aion vain rentoutua auringossa (jos se vielä jossain kohtaa näiden sadekuurojen keskellä nähdään), syödä mansikoita ja Magnum-puikkoja, lukea yöpöydällä odottavat kolme pokkaria, nukkua pitkään, haahuilla pitkin Helsingin katuja ja automatkailla kaunissa kotiSuomessa. Ja tietysti kokkailla ja bloggailla :)
Kesäloman aloituspostauksessa pitäisi varmaan olla jotain mansikoihin, uusiin perunoihin tai vähintään grillaukseen liittyvää aihetta. Tällä kertaa mennään kuitenkin ihan arkisella iltapalalla. Tomaatti-halloumileivillä.
Tomaatti-halloumileivät
1 pala hyvää ciabattaa
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1/2 halloumijuusto
1 tomaatti
1 varsi kevätsipulia
pippuria
aromisuolaa
Sivele ciabattaleivän päälle öliiviöljyä. Kuori valkosipulinkynsi, leikkaa se kahtia ja sivele leikatulla sivulla leivän pintaa. Paista pannulla muutama siivu halloumia. Pilko tomaatti ja kevätsipuli. Asettele leipien päälle ja ripottele lopuksi päälle pippuria ja aromisuolaa.
Alkuviikon varhaiskaalisalaatti sopi mainiosti halloumileipien kaveriksi.
Iloista kesälomaa meille lomailijoille ja muille tsemppiä työrutistuksiin!
Ihanaa lomaa! Itse otin varaslähdön ja vietin jo tänään ekaa lomapäivää :) Taidetaanpa muuten tässä taloudessa tehdä halloumileipiä ekan lomapäivän iltapalaksi. Sen verran hyvä resepti ja kaikkia aineksia löytyy jääkaapista!
VastaaPoistaVoi kiitos, samoin sinne! Halloumia olisi kyllä hyvä olla aina jääkaapissa - voi taikoa kaikkea kivaa :) Maukasta lomapäivän iltapalaa!
VastaaPoistaHyvää lomaa! :) mä popsin eilen kaikki halloumit jääkaapista mutta pitää käydä hakemassa uusi satsi, nää sun leivät näytti ihanalta!
VastaaPoistaVarhaiskaali pääsi mullakin vihdoin käyttöön, rousk rousk. Kesä on parasta aikaa kun on niin ihania, tuoreita kasviksia.
Mahtavaa lomaa!
Kiitos, samoin sinne! Nautitaan kesästä ja ruoasta :D
VastaaPoista