Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Suomalainen Caesar-salaatti



Salaattien ikisuosikki Caesar muuntuu suomalaiseksi versioksi muutamia ainesosia muokkaamalla.

Suomalainen Caesar-salaatti

yhdelle

romaine-salaattia
150 g savustettua lohta (tässä pippurilla maustettua)
1 kananmuna
parmesanjuustoa
2 siivua ruisvuokaleipää
öljyä
1 kynsi valkosipulia
valmista Caesar-kastiketta
mustapippuria

Keitä kanamuna. Paloittele ruisvuokaleivän viipaleet sopivan kokoisiksi krutongeiksi ja paista ne pannulla öljyssä viipaloidun valkosipulin kera. Kokoa salaatti: pohjalle revittyä romaine-salaattia, johon sekoitetaan Caesar-kastike (itse käytän valmista Felixin kastiketta erinäisten epäonnistuneiden Caesar-kastikkeen valmistusyritysten jälkeen ja se toimii oivallisesti), päälle parmesajuustolastuja, savustettu lohi ja paistetut ruiskrutongit. Paloittele kanamuna neljään osaa ja lisää salaattiin. Rouhi päälle mustapippuria.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus