Viime talviselta Thaimaan reissulta tuliaisena tuotu Green curry- tahna on odottanut kaapissa käyttöään useamman kuukauden. Nyt uskaltauduttiin viimein testaamaan thaimaalaisia makuja ja erittäin maukasta ja mausteista oli!
Green curry wok
kahdelle
2 kerää täysjyvänuudeleita
300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
n. 30 g vihreää currytahnaa
1/2 kiinankaali
2 porkkanaa
1 sipuli
vihreitä papuja
1-2 dl vettä
Keitä täysjyvänuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Paista wokkipannulla pilkotut sipulit ja broilerinsuikaleet sekä suikaloidut porkkanat. Lisää currytahna pannuun ja sen perään vettä sopivassa määrin, niin ettei seoksesta tule kokkareista. Paista n. 10-15 min ja lisää tämän jälkeen silputtu kiinankaali sekä pavut. Siirrä myös nuudelit wokkipannulle ja kuumenna vielä n. 5 min.
Ainakin tämä thaimaalainen vihreä curry oli melko tulista tavaraa ja jo puoli pakettia oli meille riittävä tulisuusaste. Kannattaa siis lisäillä tahnaa pikkuhiljaa omalle suulle sopivan tulisuuden löytämiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti