Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Mansikkajuustokakku



Kesäisiä muistoja pimeneviin iltoihin:

Mansikkajuustokakku

pohja:
150 g Dominokekesejä
50g voita tai margariiniä

täyte:
500 g mansikoita
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk maitorahkaa (voit myös kokeilla maustettuja rahkoja kuten vaniljaa tai lime-valkosuklaata)
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1,5 tl vaniljasokeria
8 liivatelehteä
2 rkl kiehuvaa vettä

koristeluun:
tuoreita mansikoita

Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Murskaa Dominokeksit, sulata voi / margariini ja sekoita keksimurut voin sekaan. Levitä seos vuoan pohjalle ja painele tasaiseksi. Laita pohja jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun teet täytteen.

Sekoita tuorejuusto, maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se seokseen. Soseuta mansikat haarukalla (soseeseen saa jäädä mansikanpaloja sattumiksi) ja lisää mansikkasose tuorejuusto-rahkaseokseen. Laita täytteeseen tulevat liivatteet kylmään veteen likoamaan 5 minuutiksi. Kiehauta vesi ja sulata liivatteet veden joukkoon sekoittaen koko ajan haarukalla. Lisää liivatteet seokseen ja sekoita. Kaada valmis täyte keksipohjan päälle. Juustokakkua on hyvä hyydyttää jääkaapissa vähintään muutama tunti, mieluiten kuitenkin seuraavaan päivään mikäli mahdollista.
Koristele kakku ennen tarjoilua tuoreilla mansikoilla tai mansikkakauden ulkopuolella esimerkiksi Dominokeksien puolikkailla tai suklaalastuilla.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus