Tämän ohjeen bongasin Pirkan resepteistä ja toimi hyvin, vaikka käytössä ei ollutkaan alkuperäisen ohjeen mukaisia suippopaprikoita (eikä kaikkea tehty Pirkka-tuotteista)...
Fetatäytetyt paprikat
kahdelle
2 kpl paprikaa
1 pkt fetaa (mielummin kunnon murenevaa fetaa kuin salaattijuustokuutoita)
öljyä
yrttimaustetta tai vastaavaa
mustapippuria
päälle ruohosipulia
Halkaise paprikat pitkittäin ja poista kanta ja siemenet. Sivele paprikoiden ulkopinta öljyllä. Murskaa feta haarukalla tai käsin ja täytä paprikat juustolla. Ripottele pinnalle yrttisekoitusta ja mustapippuria sekä halutessasi tuoretta ruohosipulia. Grillaa paprikoita miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes paprikat pehmenevät hiukan. Tarjoile lisukkeena grillattujen pihvien kera tai pääruokana salaatin kanssa.
Meillä paprikat nautittiin klassisten aurajuusto-pekonisienien sekä maukkaan vihersalaatin kyljessä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti