Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Avokado-munakokkelitoastitRakastuin munakokkeliin asuessani lukion jälkeen puolisen vuotta Englannissa. En ole parempaa munakokkelia sen jälkeen saanut - englantilaiset osasivat sen hommat ihan 6 - 0. Nimikin on siellä pohdittu ihan hiukan enemmän houkuttelevaksi. Scrambled eggs vai munakokkeli? Niinpä, sitähän minäkin.

Tässä eräänä päivänä kasasin munakokkelia paahtoleivälle ja laitoin päälle vielä avokadoa, fetaa ja vähän kurkkua. Ei kuulkaa ollut hassumpaa! Aika mainio aamu-, väli- tai iltapala, kokkeilkaapas!


Avokado-munakokkelitoastit
kahdelle

3 kananmunaa
1 dl maitoa
suolaa
mustapippuria
nokare voita
4 ruispaahtoleipää
1 avokado
pala kurkkua
50 g fetajuustoa
lehtipersiljaa

Tee munakokkeli. Riko munien rakenne kulhossa. Lisää maito ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna voi pannulla ja lisää munaseos. Kuumenna miedolla lämmöllä sekoittelemalla munaseosta hiljalleen pohjaa myöden, kunnes kokkeli hyytyy.

Halkaise avokado, poista kivi ja leikkaa avokadosta siivuja. Viipaloi kurkusta muutama ohut siivu. Paahda ruispaahtoleivät leivänpaahtimella rapeiksi. Voitele voilla ja kasaa päälle munakokkelia, avokadosiivuja, kurkkuviipaleita ja fetasiivuja jtai -murua. Viimeistele rouhaisulla mustapippuria sekä hienonnetulla lehtipersiljalla.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus