Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Takuuvarmasti onnistuva valkosipulimajoneesiNiin, ehkäpä kuulut meihin tumpeloihin, jotka eivät koskaan onnistu majoneesin teossa. Et ymmärrä, miten ohuena nauhana öljyä tulisi kaataa kananmunan sekaan ja miten voimakkaasti samalla vatkata, jotta koko soosi ei mene juoksettuneeksi mössöksi. Pidät koko majoneesin tekoa hankalana hommana, joka tähän päivään mennessä ei ole vielä kunnolla onnistunut. Olet oikeastaan jo heittänyt hanskat tiskiin koko majoneesin valmistuspuuhassa.

Tähän sakkiin kuuluin minä, kunnes eteeni tömähti Isyyspakkaus-blogin valkosipulimajoneesi. Mutta enpä kuulu enää! Eikä tarvitse kuulua sinunkaan. :) Isyyspakkauksen Tommi on pelastanut meidät ikuisesta majoneesikadotuksesta. Tällä ohjeella majoneesi onnistuu takuuvarmasti. Se on helppoa, nopeaa ja ah, niin herkullista!

Helppo valkosipulimajoneesi


2 valkosipulinkynttä
1 kananmuna
2 tl dijonsinappia
1/2 sitruunan mehu
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 dl rypsiöljyä

Hienonna valkosipulit ja laita ne kapeaan kannuun. Mittaa kannuun myös muut ainekset. Laita sauvasekoitin kannun pohjalle, terä pohjassa kiinni. Käynnistä sekoitin ja nosta sitä vähitellen kohti pintaa.

Ja tsadaa, kuohkea majoneesi on valmis!

Jos et usko, niin kokeile. Onnistut varmasti.
QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. KIITOS tästä ohjeesta, niin sulle kuin Isyyspakkaus-blogiinkin!!! ♥ Nyt mäkin LUPAAN yrittää!!!

  VastaaPoista
 2. Hih, minäkin kuuluin aiemmin tuohon porukkaan. Kunnes pari vuotta sitten mamma kertoi minulle kuinka oli kuullut tästä sauvasekoitin kikasta jossain tv-ohjelmassa. Mamma osaa tehdä majoneesin ihan vatkaamallakin, mutta minä en. Sauvasekoitin-kikka onkin ollut oma pelastukseni :)
  http://halftenspydderestendog.blogspot.fi/2012/12/italiansalaatti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kikka on ihan pelastus mulle, oon ihmetellyt minkälainen tumpelo voi oikein olla kun en vaan saa sitä majoneesia onnistumaan. Mammalle peukut ylös! :)

   Poista

Follow @hellajahoukutus