Pääsiäinen kolkuttelee ovella. On rairuohoa, suklaamunia, pikkutipuja, valoisia kevätkelejä ja neljän päivän vapaat! Oi autuutta!
Tässä tarjolla pääsiäispöytään helppo ja nopea jälkiruoka. Sitruunainen rahka ja valmis mangosose kootaan kerroksittain tarjoiluastioihin pilkottujen hedelmien kera. Päälle niin paljon pääsiäisnameja ja -suklaata kuin haluat ja valmis! Eikä hätää, tämän syötyään jaksaa vielä mussuttaa niitä suklaamuniakin. :)
Pääsiäisen kerrosrahka
3-4:lle2 dl kuohukermaa
1 prk sitruunarahkaa
1 tl vaniljasokeria
(1-2 rkl sokeria)
1 prk mangososetta
1-2 kiiviä
1-2 säilykepersikkaa
koristeeksi
pääsiäiskarkkeja
suklaarouhetta
Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon sitruunarahka. Mausta vaniljasokerilla. Tämä sokerimäärä riitti omaan makuuni, mutta jos kaipaat jälkkäristä vielä makeampaa herkkua, voit lisätä 1-2 rkl sokeria.
Pilko kiivit ja persikat pieniksi kuutoiksi. Kokoa jälkiruoat kasaamalla ensin pohjalle hedelmiä, sitten rahkavaahtoa, väliin mangososetta ja päälle vielä rahkavaahtoa. Koristele hedelmäkuutioilla, pääsiäiskarkeilla ja rouhitulla suklaalla.
Pääsiäinen yllätti (taas) tämän bloggaajan, joudun laittamaan eetteriin viime vuotisen kananmunaherkun mutta muuten jäi vinkit jakamatta :D mihin aika oikein menee?
VastaaPoistaIhanat jälkkärit olet loihtinut, ja siis tärkeintähän on että jaksaa jälkkärin jälkeen herkutella vielä suklaamunilla ;)
No eipä ole kummempia pääsiäisruokia täälläkään ehditty pohtia. Karitsaa olisi tehnyt mieli valmistaa, mutta taitaa sekin tänä vuonna jäädä. Onneksi on suklaamunat! :D
Poista