Sain Vaasan Oy:ltä testiin valmiita Lapin Rilla -pizzapohjia. Tunnustan, että olin etukäteen aavistuksen skeptinen wrap-leipien toimivuudesta pizzapohjina. Mutta täytyy myöntää, että olimme apukokin kanssa molemmat erittäin positiivisesti yllättyneitä. Rilla toimi pikaisena iltapalapizzana erittäin hyvin! Ymmärrettävästi kyseessä ei tietenkään ole mitenkään ihka-aitoon italialaiseen pizzapohjaan verrattava tuotos, mutta mielestäni sen ei siinä kategoriassa tarvitsekaan kilpailla. Olen syönyt monia huomattavasti huonompia valmispizzapohjia, jotka kutsuvat itseään "rapeaksi italialaiseksi pizzapohjaksi". Rilla toimii rillana, pizzan kaukaisena serkkupoikana :)
Kun töistä kotiin palatessa nälkä kurnii vatsassa ja pitää nopeasti saada jotain palan painiketta, saa Lapin Rilla -pohjasta oikein verrattoman iltapalan. Täytteillä Rillaa voi varioida mielensä mukaan. Me tuunasimme sen seuraavasti.
Rilla-iltapalapizza
kahdelle2 Lapin Rilla -pizzapohjaa *)
tomaattikastiketta tai ketsuppia
2 dl juustoraastetta
10 kpl salami- tai meetvurstiviipaleita
1/4 paprika
1/2 punasipuli
babypinaattia
lehtipersiljaa
raejuustoa
Levitä rilloille tomaattikastiketta tai ketsuppia sekä juustoraastetta. Aseta päälle salamiviipaleet sekä pilkottu paprika ja punasipuli. Paista 200-asteisessa uunissa 6-8 minuuttia. Lisää paistamisen jälkeen silputtua babypinaattia ja lehtipersiljaa sekä muutama ruokalusikallinen raejuustoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti