Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Birthday party
Sen voin sanoa, että synttärijuhlia järjestäessä jää bloggaaminen vähemmälle. Pakostakin. Lyhyt hiljaiselo sujui siis juhlatouhujen parissa, ilmapalloja puhallellen ja kakkuja leipoen. :)

Mutta nyt ne on juhlittu! Ihanat kolmekymppiset, joiden jälkimainigeissa on mukava suunnata taas kohti arkitouhuja ja seuraavaa kolmeakymmentä vuotta. Kaikki ne tärkeimmät ihmiset vuosien varrelta olivat mukana - ruokaa, juomaa ja lämmin tunnelma. Juhlatilan sisustuksessa käytin valkoisia pöytäliinoja sekä erikokoisia lasipurkkeja, joihin laitoin kynttilöitä ja isoja, valkoisia neilikoita. Valosarjoja kiinnitettiin ympäri huonetta tuomaan lisää tunnelmavalaistusta. Tarjolla oli salaattibuffet, josta jokainen sai koota sellaisen salaattikombon kuin halusi. Jälkiruoaksi kolme kakkua - yksi kullekin vuosikymmenelle.

Palaan muutamiin juhlatarjoiluihin vielä omissa postauksissaan. Ainakin couscous-tabboulehin ja yrttimarinoitujen herkkusienten ohje on pakko laittaa teille jakoon! Myös kaikki kakut onnistuivat leipurinkin mielestä mainiosti, tosin niistä ei hämärässä kynttilän valossa enää kovin kummoisia kuvia saanut.

Mukavaa (ja myrskyisää) maanantai-iltaa! :)
QuickEdit
Mona
18 Comments
Share :

18 kommenttia:

 1. Näyttääpä tunnelmalliselta :) reseptejä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlakalua vähän jännitti, että meneekö liiankin tunnelmalliseksi (=niin hämärää ettet näe mitä syöt), mutta onneksi oli riittävästi kynttilöitä :)

   Poista
 2. Ihanan näköiset tarjoilut, kaunis kattaus ja tunnelmallinen juhlapaikka! Ja juhlakalukin kovasti nättinä :)

  VastaaPoista
 3. Paljon paljon onnea!!
  Ihanat juhlat olet järjestänyt ja erittäin herkullisen näköiset tarjottavat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne, oli kyllä kiva kun sai taas hyvän syyn leipoa ja häärätä keittiössä! :)

   Poista
 4. Onnea Onnea!
  Ihanan näköiset juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tackar! Se on ihme, miten paljon kynttilöillä ja valoilla saa aikaiseksi :)

   Poista
 5. Tunnelmalliset ja tyylikkäät juhlat näyttäisivät olleen! Lämpimät synttärionnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Vanheneminen on vaan hauskaa, kun sen saa tehdä hyvässä seurassa!

   Poista
 6. Kiitos ihanista juhlista ja ennenkaikkea noista herkuista :) Paha vaan, et rima alkaa olla sulla aikas korkeella...aina odottaa makoisia herkkuja :) Vielä ei ole joutunut pettymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe kiitos vaan teille! Ainoa miinus, että söitte (ja joitte) niin vähän: me napsitaan couscous-salaattia jo neljättä päivää, eikä saavin pohja näy vieläkään! :)

   Monican sanoin kiitospäivänä: "This dinner is gonna be so great! In your face, last year 'me'!" :D

   Poista
 7. Kiitos ihanista juhlista ja herkullisista tarjoiluista :) Täällä odotellaan sen ihanan suklaakakun ohjetta vesi kielellä :D

  Noora :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun olitte mukana! Laitoin suklaakakun ohjeen sulle privaatisti, katsotaan koska saan sen myös tänne blogiin päivitettyä :)

   Poista
 8. Onnittelut! Juhlat myös täällä suunnitteilla ja mielenkiinnolla lukisin vinkkejä juhlapöydän tarjoiluista, jotka voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen tai jopa myös pakastaa maun tai rakenteen kärsimättä. Yhdet kädet ja taapero jaloissa ei mahdollista välttämättä edes "voi valmistaa edellisenä päivänä" -reseptejä, kun yhteen päivään ei sittenkään saa mahtumaan kovin montaa ruokaprojektia. Onneksi on aikaa, ehtii tehdä ja pakastella ja maistella kun vain aloittaa suunnittelun ajoissa. Juhlat on kyllä ihania! Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuollaiset pari päivää ennen valmistettavat tarjottavat olisivat kyllä aina juhlia järjestäessä tarpeen! Tuntuu, että aika on aina tiukilla vaikka kuinka suunnittelee ja aikatauluttaa etukäteen.

   Omasta salaattibuffetistani en nyt varsinaisesti keksi kauheasti sellaisia aineksia, mitä voi useampi päivä etukäteen tehdä. Lähinnä nuo yrttimarinoidut herkkusienet varmasti säilyvät parikin päivää (laitan niistä ohjeen tulemaan). Samoin kakuissa mm. suklaakakku ja porkkanakakku usein vain paranevat, kun ovat pari päivää vetäytyneet jääkaapissa. Salaattibuffetin hyvä puoli on, että aika monen komponentin voi vain kaataa suoraan purkista tarjoiluastiaan (esim. fetat, mozzarellat, oliivit) ja kasviksetkin vaativat vain pesun ja pilkkomisen. Sinällään siis melko helppo tarjoiluidea!

   Muuten kannatan listojen ja aikataulujen tekemistä juhlia suunnitellessa. Helpottaa huomattavasti ja vähentää stressiä, kun on etukäteen suunnitellut, koska tekee mitäkin ja etenee suunnitelman mukaan.

   Oikein ihania juhlia sinne teille! :)

   Poista
 9. Kiitos vielä kaikesta, "Avoppi" haluaa myös suklaakakun reseptin.

  VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus