Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Hei hei 2012, tervetuloa 2013


Vuosi 2012 on paketissa. Ensimmäinen kokonainen bloggailuvuosi. Paljon on tullut koettua niin keittiössä kuin muutenkin. 

Kaivelin arkistoja ja poimin muutamia omia suosikkejani viime vuodelta.

------

Alkuvuodesta löydettiin nykyinen perjantaisuosikkiherkkumme, ruis-aurajuustoburgerit. Tein ensimmäistä kertaa paksuja amerikkalaisia pannukakkuja. Pastaa valmistettiin paljon, mm. tätä kahden juuston tomaattipastaa.



Pääsiäisenä lomailtiin Himoksella, jossa kokeiltiin kalliolaskeutumista. Olipa hurjaa ja hauskaa!


Samoihin aikoihin juhlittiin myös eräitä kolmekymppisiä.


Kevättä otettiin vastaan iloisilla parvekepirskeillä. Bratwurstia, aurajuustoista perunasalaattia ja Rocky Road -suklaata.


 Kesällä pidettiin yllä pientä parvekepuutarhaa. Ja yrttikokoelmaa ikkunalaudalla. Odotukset olivat korkealla pienen tomaatinversomme suhteen.


 Kesän makeita herkkuja olivat mm. raparperipiirakka, anopin mansikkakakku ja amerikkalaiset suklaamuffinsit.


Juhannus sujui saaristossa. Ja kokkaillen miehistölle helppoa merievästä!


Kesäloma alkoi Isossa Vasikkasaaressa...


...ja sitä jatkettiin Uudessakaupungissa, Raumalla, Pärnussa ja Aulangolla.


Saimme myös juhlia ystävien ihania häitä.


 Elokuussa käytiin tyttöjen shoppailureissulla Tukholmassa.


Ja juhlittiin seitsemänvuotiasta Selma-hauvaa nakkikakulla :)


 Syksyn tullen oli aika kerätä satoa. Tomaatinverso tuotti loppujen lopuksi useampiakin maukkaita pikku-tomaatteja.


 Tehtiin herkullisia quesadilloja. Ja ensimmäistä kertaa itse guacamolea!


 Vuoden kohokohta blogille oli siirtyminen Inspiration-blogiyhteisöön. Satoja mielettömän hienoja blogeja saman katon alla. Ja Hella & houkutus joukossa mukana! :)


Syksyn herkkuja olivat mm. jokirapu-vuohenjuustosalaatti, suloinen suppilovahveropasta sekä parhaista parhain porkkanakeitto.


Loppuvuodesta parasta oli ehdottomasti pidennetty viikonloppureissu Berliiniin. Vieläkin ikävä Mustafan herrrkullista kebabia!!


 Ja sitten päästiinkin jo jouluun! Joulukuuta ilahduttivat oluenystävän joulukalenteri, kaikenmoiset joulutouhut ja ihana piparimudcake.


Mahtava vuosi siis takana!

Nyt suunnataan katseet uuteen, nykyiseen vuoteen - mitä kaikkea kivaa ja herkullista se mahtaakaan tuoda tullessaan?!

Maukasta ja riemukasta vuotta 2013 teille kaikille!

QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

  1. Värikäs ja maistuva blogivuosi takana...
    Herkullista ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Samoin sinulle herkullisia makuja uuteen vuoteen!

      Poista
  2. Tuli hirrrrrrmuinen nälkä kun katsoi näitä blogivuoden kuvia. Ja kauhea ikävä Berliiniin myös <3

    VastaaPoista
  3. Kaikkea herrrkullista on vuoteen mahtunut. Itse kullakin :) Jännää, mitä tämä vuosi tuokaan tullessaan!

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus